logo songteksten.net

Yolanthe en Wesley vieren trouwdag op Sardinië

(Novum) - Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder vieren hun papieren bruiloft op Sardinië. Het koppel beloofde elkaar exact twee jaar geleden eeuwige trouw in Toscane.

"Ik voel me de gelukkigste man op aarde", twitterde Wesley dinsdag over zijn huwelijksverjaardag. "Ik vier mijn tweejarig jubileum met mijn lieve vrouw."

Vorig jaar kregen de voetballer en zijn vrouw niet de kans samen stil te staan bij hun trouwdag. Sneijder was met zijn club Internazionale op trainingskamp. Dit jaar voegt de 28-jarige zich later bij zijn ploeggenoten in verband met het EK voetbal.

Twee jaar geleden pakten Wesley en Yolanthe groots uit voor hun huwelijk. Het Italiaanse dorpje Castelnuovo Berardenga stond drie dagen lang in het teken van de tortelduifjes.

Na de huwelijksvoltrekking lagen Wesley en Yolanthe in de clinch met hun weddingplanner over onbetaalde rekeningen. Na een rechtszaak en maanden moddergooien kozen de voetballer en de presentatrice eieren voor hun geld en besloten ze alsnog alle openstaande rekeningen te betalen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren