logo songteksten.net

'Peter Andre in het geheim getrouwd met studente'

(Novum) - Peter Andre zou in februari in het huwelijksbootje zijn gestapt met zijn zeventien jaar jongere vriendin. De 39-jarige zanger verscheen pas vorige week voor het eerst in het openbaar met zijn nieuwe liefde, studente Emily MacDonagh, maar het Britse tijdschrift Now Magazine weet dat ze begin dit jaar al met elkaar zijn getrouwd.

De twee zouden tijdens een vakantie op Zanzibar voor het altaar hebben gestaan, Andre en MacDonagh gaven elkaar het jawoord tijdens een traditionele ceremonie op het Afrikaanse eiland.

Het stel was op vakantie met onder meer met Emily's vader Ruaraidh MacDonagh, met wie Andre goed bevriend is. Of ze het huwelijk in Groot-Brittanniƫ rechtsgeldig hebben laten verklaren, is niet bekend. Andre was eerder getrouwd met glamourmodel Jordan.

"Toen Peter en Emily elkaar net kenden, was hun relatie puur platonisch omdat zij zo veel jonger is", vertelt een vriend van de zanger. "Later zijn ze pas gaan daten en Peter neemt dat niet licht op."

Andre wilde niet dat zijn vriendschap met de vader van Emily onder hun relatie zou lijden. "Hij heeft heel veel respect voor haar vader en ze hebben er lang over gesproken, zodat Ruaraidh gelukkig is met het feit dat Peter een relatie heeft met zijn dochter."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren