logo songteksten.net

Wilma Nanninga houdt vast aan verhaal

(Novum) - Wilma Nanninga van de Telegraaf houdt vast aan het verhaal dat Jan Smit de trouwlocatie van zijn ex Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder heeft bezocht. "Denk je dat ik 't in de krant ga zetten op basis van één bron? Nee toch", zegt zij vrijdag in 'RTL Boulevard'.

"Ik heb in het hotel dat verhaal gehoord en ik heb het besproken met iemand die het kan weten", zegt zij. Jan ontkent de geruchten zelf ten stelligste. Ook zijn management is niet te spreken over de beweringen en denkt zelfs dat Nanninga tegen de zanger is. "Ik denk dat het komt, omdat wij destijds toen zij uit elkaar gingen, allerlei verhalen over Yolanthe's kant hebben belicht", zegt Nanninga."En dat was natuurlijk niet zo leuk voor het imago van Jan, denk ik."

Nanninga ontkent dat zij Jan heeft geprobeerd zwart te maken en vertelt dat zij een jaar geleden wel belangrijkere dingen aan haar hoofd had. Vorig jaar zomer werd namelijk een cyste in de hersenen gevonden van de roddelkoningin. Er werd gedacht aan een tumor, waarop een operatie volgde. Met haar gezondheid gaat het inmiddels weer helemaal goed.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren