logo songteksten.net

'Kutcher veroorzaakt ruzie Moore en dochters'

(Novum) - Demi Moore en haar drie dochters zouden ruzie hebben om Moores ex-man Ashton Kutcher. Rumer, Scout en Tallulah hebben na de scheiding nog steeds een goede band met hun voormalige stiefvader en volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online is Moore daar woedend over.

"Ashton heeft Demi bedrogen en daardoor voelde Demi zich vernederd", weet een bron. "Ze dacht met de breuk het goede voorbeeld te geven aan haar dochters. Maar nu ze nog steeds close zijn met Ashton, gaat ze daar kapot aan."

De actrice zou na Ashtons buitenechtelijke avontuurtjes hun huwelijk hebben proberen te redden, maar maakte in november bekend toch te gaan scheiden. "Demi kan niet accepteren dat haar dochters nog met Ashton omgaan en valt haar dochters hier constant op aan", vertelt de bron. "Haar kinderen zijn daar nu helemaal klaar mee."

Rumer, Scout en Tallulah, wier vader acteur Bruce Willis is, zouden dermate genoeg hebben van hun moeder dat ze zelfs een contactverbod zouden overwegen. Ze zouden niet met hun 'labiele' moeder om kunnen gaan. Demi belandde eerder dit jaar in een kliniek. Er gaan geruchten dat ze kampt met een drugsverslaving en aan een eetstoornis lijdt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren