logo songteksten.net

Moederschap valt Regina Romeijn zwaar

(Novum) - Het leven als moeder valt Regina Romeijn best zwaar. De 35-jarige ex-presentatrice beviel een jaar geleden van haar eerste kindje, dochter Bardot.

"Ik vind het moederschap zwaar. Vannacht moest ik er nog twee keer uit", vertelt ze woensdag in het AD. "En de bevalling is een behoorlijke aanslag op mijn fysiek geweest. Ik ben bang voor weer zo'n aanslag, net nu ik alles weer op de rit heb. Een tweede is zeker welkom, maar over een tijdje."

Romeijn at er tijdens haar zwangerschap minstens 24 kilo bij. "Ik zag foto's van mezelf op mijn babyshower met een driedubbele onderkin. Daar schrok ik zo van", zegt ze. Samen met haar personal trainer schreef ze een boek over haar succesvolle strijd tegen de kilo's, getiteld Vet Man, Zo'n Baby.

Romeijn presenteerde programma's als Slag om Pampus en Hartstocht, maar verdient tegenwoordig haar geld als innovatie- en groeiconsultant. "Ik vond het jammer dat er geen plek meer voor me was bij de AVRO, want het tv-werk vond ik fantastisch. Maar de onzekere kanten ervan mis ik niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren