logo songteksten.net

'Stallone zet privédetective op dood zoon'

(Novum) - Sylvester Stallone heeft een privédetective in de arm genomen om de dood van zijn zoon te onderzoeken. De 36-jarige Sage Stallone werd vrijdag dood aangetroffen in zijn woning in Los Angeles. Waaraan hij stierf, is nog steeds onduidelijk.

Stallone heeft de privédetective Scott Ross op onderzoek uitgestuurd, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Ross dook eerder in de mishandelingzaak van Chris Brown en Rihanna en onderzocht de beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Michael Jackson. Dinsdag zat de privédetective voor het eerst met Stallone om de tafel.

Ross moet van Stallone de laatste weken van Sage onderzoeken. Ook wil de 66-jarige acteur weten of zijn zoon als gevolg van een misdrijf is overleden. De politie, die de zaak ook nog steeds onderzoekt, heeft een misdrijf al uitgesloten. Stallone wil volgens ingewijden ook meer weten over het alcohol- en drugsgebruik van zijn zoon. Verhalen daarover lopen uiteen.

Sage Stallone wordt zaterdag naar zijn laatste rustplaats gebracht. Wat hem fataal is geworden, moet blijken uit een autopsie en toxicologisch onderzoek. Die uitslagen kunnen nog weken op zich laten wachten. Geruchten dat Sage is gestorven aan een overdosis medicijnen, mogelijk na een ingrijpend tandartsbezoek, noemt de politie voorbarig.

Sylvester Stallone liet begin deze week doorschemeren zich te ergeren aan de vele wilde verhalen rondom het einde van zijn oudste telg. De filmster bestempelde de verslaggeving als speculatief en dubieus. "Ik smeek de mensen om de herinnering aan mijn getalenteerde zoon te respecteren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren