logo songteksten.net

Jennifer Lopez sluit vierde huwelijk niet uit

(Novum) - Jennifer Lopez sluit niet uit dat ze ooit weer voor het altaar staat. De 42-jarige zangeres, die een relatie heeft met de achttien jaar jongere Casper Smart, blijft geloven in het huwelijk. "Dat sprookje blijft mijn grootste droom", vertelt Lopez, die drie keer eerder trouwde en nog in scheiding ligt, in Good Morning America.

"Ik laat die droom nooit varen." Geruchten dat Smart op zijn knieƫn was gegaan voor Lopez staken in mei de kop op. De zangeres was er echter snel bij om alles te ontkennen. "Don't be fooled by the rocks that I got", knipoogte ze op haar site naar de tekst van een van haar grootste hits, Jenny From the Block.

Lopez geeft in het interview voorzichtig toe dat ze veeleisend kan zijn. "Het kan moeilijk zijn voor iemand om aan mijn zijde te staan, maar ik weet dat ik het verdien", zegt Lopez over haar droomhuwelijk.

De zangeres dacht drie keer eerder de ware te hebben gevonden. In 1997 beloofde ze eeuwige trouw aan ober Ojani Noa, danser Chris Judd volgde in 2001 en in 2004 stapte Lopez in het huwelijksbootje met Marc Anthony. Officieel is Lopez nog in de echt verbonden met Anthony, met wie ze een tweeling kreeg. De twee maakten echter vorig jaar juli bekend dat hun huwelijk was gestrand.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren