logo songteksten.net

One Direction voelt druk van fans

(Novum) - De leden van One Direction proberen zo goed mogelijk te presteren, omdat ze hun fans niet willen teleurstellen. De Britse tieners worden op de voet gevolgd door hun bewonderaars dus niets blijft onopgemerkt. "Het is erg vleiend om te zien hoeveel ze voor ons over hebben", zegt Liam Payne in een interview met Storyboard, een blog op Tumblr.

De jongens van One Direction hadden twee jaar geleden niet gedacht dat ze zo veel liefhebbers zouden krijgen. "Het is geweldig dat er mensen zijn die het leuk vinden wat je doet." Hoewel de Britten geen privacy meer hebben, zijn ze hun sterrenleven nog niet zat. "Ik zeg niet dat het stressvol is, maar het heeft onze levens wel veranderd", doet Payne uit de doeken. "Op een goede manier."

Toch zitten er ook nadelen aan hun beroemdheid. "Het moeilijkste is het ver van huis zijn en je vrienden en familie missen", vertelt Zayn Malik. "Maar aan de andere kant mag je op reis met je beste vrienden, dus we blijven het positief zien. Fans helpen ons daarbij."

Niall Horan, Harry Styles en Louis Tomlinson complementeren de boyband. De jongens deden in 2010 individueel mee met de Britse versie van X Factor. De jury, waar Simon Cowell deel van uitmaakte, besloot de jongens bij elkaar te zetten en verder te laten gaan als One Direction. De boyband werd uiteindelijk derde. De groep is bekend van hits als What Makes You Beautiful en One Thing.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren