logo songteksten.net

Nas draagt nieuw album op aan ex-vrouw Kelis

(Novum) - Nas heeft zijn tiende studioalbum Live Is Good opgedragen aan zijn ex-vrouw Kelis en zijn dochter Destiny. "Het is ook opgedragen aan de mensen die van hiphop houden", zegt de 38-jarige rapper tegen de muziekzender MTV. "Deze plaat komt uit mijn hart."

Nas, die in het echt Nasir Jones heet, bekijkt het leven tegenwoordig positief, maar dat is niet altijd zo geweest. Zijn nieuwe cd laat de 'transformatie' van zijn oude naar zijn nieuwe leven zien.

Op het hoesje van het album, dat dinsdag uitkwam, is Nas te zien met een groene jurk in zijn hand. Het gaat om de trouwjurk van Kelis, het enige wat ze achterliet in zijn huis na de scheiding. De rapper en de 32-jarige zangeres stapten in 2005 in het huwelijksbootje en kregen in 2009 hun eerste zoon.

In het nummer Bye Baby blikt Jones terug op zijn huwelijk met Kelis. Ook staat op Live Is Good een lied dat hij zingt voor zijn dochter Destiny. In het nummer Daughters rapt Nas over zijn tekortkomingen als vader. Over de clip bij het lied ontstond eerder ophef, omdat de verkeerde geboortedatum van Destiny te zien was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren