logo songteksten.net

'Trijntje Oosterhuis geeft huwelijk nog een kans'

(Novum) - Trijntje Oosterhuis wil haar huwelijk nog een kans geven. Eerder kwam naar buiten dat de 39-jarige zangeres, die in 2002 trouwde met Sander van den Eeden, al jaren zou worden bedrogen.

Een bekende van het stel vertelt donderdag aan De Telegraaf dat Oosterhuis het nog een keer met haar man wil proberen. "Het is geen gelopen race." Van den Eeden zou inmiddels hebben gebroken met zijn minnares.

Het gezin vierde afgelopen weekend de verjaardag van Van den Eeden. "De spanning was evenwel duidelijk voelbaar", vertelt de ingewijde. "Trijntje maakt grapjes, maar je kunt merken dat ze niet echt blij is. Ze is vooral bezorgd om hun twee zoontjes en is nog niet goed in staat haar zachte, vergevende kant te laten zien."

Trijntje en Sander voeren veel gesprekken om hun problemen op te lossen. "Maar Sander blijft nog niet thuis slapen", weet de bekende van het stel. "Het echtelijke bed is verboden terrein." De zangeres is inmiddels klaar met de opnames voor The Voice of Holland, in het nieuwe seizoen vervangt ze Angela Groothuizen als coach. "Ze heeft nu in elk geval weer meer tijd om in haar gezin te investeren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren