Paris Jackson haalt uit naar oom Randy Jackson

Door Novum, donderdag 19 juli 2012 11:54, bron: Novum

(Novum) - De dochter van Michael Jackson ligt in de clinch met haar oom. Paris is niet te spreken over de 'geruchten' die Randy Jackson over haar oma verspreidt. "Ik kom op voor mijn oma, ook al gaat dat ten koste van andere familieleden", twitterde Paris woensdag.

In een brief namens de broers en zussen van de King of Pop die deze week is uitgelekt staat dat Katherine Jackson een 'miniberoerte' heeft gehad, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. "Op dit moment maakt het niet uit hoe mensen me noemen of denken dat ik een slecht persoon ben. Als het betekent dat ik opkom voor mijn grootmoeder, dan doe ik het", twitterde de dochter van Michael Jackson.

De 14-jarige Paris zou eerder hebben aangegeven dat de dingen die over haar oma worden gezegd een 'roddel' zijn en dat het goed met haar gaat. Ook zou ze een bericht hebben gestuurd aan Randy met de vraag of hij geen 'leugens' wil verspreiden.

In de brief staat dat Randy, Jermaine, Janet, Tito en Rebbie Jackson eisen dat de beheerders van Michaels vermogen hun functie opgeven. De Jacksons vinden dat John Branca en John McClain 'gefaald' hebben. Ook zouden ze 'misbruik maken van de familie' en Katherine Jackson een 'miniberoerte' hebben bezorgd.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren