logo songteksten.net

Keith Richards is Stones-nummers half vergeten

(Novum) - Het kost Rolling Stones-gitarist Keith Richards moeite zich te herinneren hoe hij sommige beroemde nummers van de band moet spelen. "Wanneer ik een liedje begin te spelen weet ik niet meer hoe het middelste gedeelte gaat", biecht de 68-jarige gitarist op in een interview met het Britse radiostation Absolute Radio.

Toch blijft een afgang Richards doorgaans bespaard. "Mijn vingers herinneren zich het nummer vaak wel." De gitarist, die een grote reputatie heeft op het gebied van drugsgebruik, oefent naar eigen zeggen niet zo vaak als zou moeten, maar daar komt verandering in nu de rockers weer geregeld bij elkaar komen.

Stones-frontman Mick Jagger onthulde eerder deze week dat de band, die vijftig jaar bestaat, in oktober weer gaat optreden. De leden van The Stones zien elkaar de laatste tijd vaak en hebben al samen gerepeteerd.

Jagger liet ook weten dat de groep het optreden tijdens de Olympische Spelen heeft laten schieten omdat ze nog niet 'podiumklaar' zijn. The Rolling Stones scoorden wereldwijde hits met onder meer Angie, Paint It Black, (I Can't Get No) Satisfaction en Brown Sugar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren