logo songteksten.net

Florence Welch vond stemverlies 'engste ooit'

(Novum) - Florence Welch was doodsbang haar stem te verliezen. De Florence and the Machine-zangeres herstelt van stemproblemen, maar is nog steeds erg ongerust. "Het was erg beangstigend", zegt Welch tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De 25-jarige zangeres moest vorige week noodgedwongen twee concerten annuleren. Welch is grondig onderzocht en er is geen sprake van permanente schade. "Ik moet uitrusten en ik zorg goed voor mezelf zodat het niet terugkeert."

Welch geeft toe dat het zorgen voor zichzelf niet altijd makkelijk was. "Geen koffie, dat was het moeilijkst." De zangeres had naar eigen zeggen tot voor kort een 'lichte' cafeïneverslaving. "Ik leefde op vijf blikjes cola per dag en twee koppen koffie in de ochtend. Ik ben nu weer terug bij de kruidenthee."

Florence and the Machine treedt 5 augustus weer voor het eerst op. "Ik ben dan weer voor honderd procent terug." De Britse band scoorde eerder deze week met de single Spectrum (Say My Name) hun eerste nummer 1-hit in hun thuisland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren