logo songteksten.net

Xander de Buisonjé droomt van duet met Anouk

(Novum) - Xander de Buisonjé zou graag een nummer opnemen met Anouk. De zanger, die vrijdag zijn livealbum Xander in Concert uitbracht, vindt de Haagse een 'onwijs tof mens'.

"Ze heeft lak aan alles", vertelt De Buisonjé aan Novum Nieuws. "Ze is totaal zichzelf in dit vak, dat vind ik prachtig." De 39-jarige zanger heeft Anouk meerdere keren ontmoet, maar stelde nooit voor om een duet op te nemen.

Op de nieuwe plaat van De Buisonjé staan onder meer duetten met Glennis Grace, Lieke van Lexmond en Yes-R. Volgens de zanger was het 'heel vanzelfsprekend' dat hij iets met Glennis ging doen, nadat haar cover van Volumia's nummer Afscheid een grote hit was geworden. "Mijn liedjes liggen haar gewoon heel goed", is de zanger van mening. "Als zij gaat zingen, krijg je echt kippenvel."

De Buisonjé doet naast zijn zangcarrière ook diverse presentatieklussen, zoals muziekprogramma Studio 9. "Ik wil gewoon dingen doen die ik leuk vind", legt de zanger uit. "Maar hier word je altijd snel in een hokje gestopt." Een acteercarrière staat minder hoog op het verlanglijstje van De Buisonjé. "Ik zeg nooit nooit, maar het is geloof ik niet helemaal mijn ding."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren