logo songteksten.net

Acteurs noemen homo-uitspraken De Boer dom

(Novum) - Barry Atsma haalt flink uit naar Frank de Boer. De Ajax-trainer zei in een interview met BNN dat een homo 'een slechtere motoriek heeft normaal gesproken'. Atsma vindt de uitspraken van De Boer 'dom'.

"Scheert even alle homo's over een onsportieve kam. Tjongejonge", reageert de acteur via Twitter. "Excuses lijkt me gepast Frank!"

Ook Jan Kooijman kan De Boers opvattingen niet waarderen. "Ik hoop dat Frank de Boer hier een 'donorshow'-toneelstukje heeft opgevoerd", refereert de acteur naar de BNN-show, die uiteindelijk een publiciteitsstunt bleek te zijn. "Anders is hij ECHT heel dom."

De homoseksuele presentator Cornald Maas reageert ook op het interview. "Nu Frank de Boer zijn zegje heeft gedaan bij BNN heb ik opeens enorm zin in motorisch-gestoord verwijfd voetbal."

De Boer liet eerder op de dag weten de ophef te betreuren en beweert dat de uitspraak uit zijn verband is gerukt. "Voetbal is van iedereen, ook van homo's. Ik heb niemand willen kwetsen." De ex-voetballer werd door de jongerenomroep geïnterviewd naar aanleiding FC Gay, een thema-avond over homoseksualiteit die 4 augustus wordt uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren