logo songteksten.net

Hanna Verboom speelt hoofdrol in Joran-film

(Novum) - Hanna Verboom en Robert de Hoog zijn te zien in de speelfilm over Joran van der Sloot. Dat maakte regisseur Paul Ruven zondag bekend. 'Me & Mr Jones' gaat begin volgend jaar in première.

'Me & Mr Jones' vertelt een fictief verhaal dat gebaseerd is op de verdwijning van Natalee Holloway. De Hoog kruipt in de huid van een undercoverjournalist die vijf jaar na haar verdwijning op zoek gaat naar Natalee Holloway. Verboom speelt een stervende vrouw die samenwerkt met de journalist.

De 18-jarige Holloway verdween in mei 2005 op Aruba. Ze werd voor het laatst gezien toen ze in gezelschap van Joran van der Sloot en twee broers een bar in Oranjestad verliet. Omdat de verdwijning nog steeds gevoelig ligt op Aruba is geen ruchtbaarheid gegeven aan de opnamen voor 'Me & Mr Jones'. Tussen april en juni werd op het eiland gedraaid.

Tijdens de opnamen kwam Joran van der Sloot opnieuw in het nieuws. De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op een vrouw in Peru. Ook deze zaak is volgens Ruven verwerkt in 'Me & Mr Jones'.

Robert de Hoog won twee jaar geleden een Gouden Kalf voor zijn rol in 'Skin'. Binnenkort is hij te zien in de film 'Schemer'. Hanna Verboom was te zien in 'Deuce Bigalow: European Gigolo' en speelt de hoofdrol in de tv-serie 'De Co-assistent'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren