logo songteksten.net

Baldwin kan Costner niet opnieuw aanklagen

(Novum) - Stephen Baldwin kan Kevin Costner niet opnieuw voor de rechter slepen. Baldwin verloor vorige maand een rechtszaak van zijn collega-acteur en probeerde een nieuw proces af te dwingen. Een rechter wees een nieuwe zaak eerder deze week af, schrijft het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter.

Baldwin beschuldigt Costner van misleiding. Beide acteurs investeerden in een bedrijf dat betrokken was bij het opruimen van olie na de ramp in de Golf van Mexico. Baldwin verkocht zijn aandelen vlak voordat het bedrijf een miljoenendeal sloot met BP. Hij zegt dat hij dat op aanraden van Costner deed. Baldwin eiste daarom zeventien miljoen dollar van zijn collega.

Een rechter besloot vorige maand dat Costner Baldwin niets verschuldigd is. Destijds liet de jongste broer van de acteurs Daniel en Alec nog weten zich neer te leggen bij de uitspraak. Toch stuurde Baldwin aan op een nieuw proces, hij voerde aan dat hij aanvullend bewijs heeft. Dat is voor de rechter echter niet genoeg de zaak weer nieuw leven in te blazen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren