logo songteksten.net

Sage Stallone begraven tijdens privéceremonie

(Novum) - Sylvester Stallone heeft zaterdag in besloten kring afscheid genomen van zijn zoon Sage. De herdenkingdienst vond plaats in de kerk St. Martin of Tours, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Stallone werd tijdens de uitvaart onder meer bijgestaan door zijn vrouw Jennifer Flavin en zijn broer Frank Stallone.

Sage Stallone werd vorige week vrijdag dood aangetroffen in zijn huis in Los Angeles. Wat hem fataal is geworden, moet blijken uit een autopsie en toxicologisch onderzoek. De politie heeft eerder een misdrijf al uitgesloten, maar Sylvester Stallone heeft een privédetective in de arm genomen om de dood van zijn zoon te onderzoeken.

In het huis van zijn 36-jarige zoon zouden naar verluidt grootverpakkingen zijn aangetroffen van het verdovende middel hydrocodon, maar in de woning is geen enkele pil gevonden. In de kamer waar zijn lichaam is gevonden lag wel een zakje met wit poeder. De inhoud wordt onderzocht. Stallone zou ook meer willen weten over het drank- en drugsgebruik van Sage.

Sage Stallone was een zoon uit het eerste huwelijk van de Rambo-acteur. Hij was met zijn vader te zien in films als Rocky V en Daylight.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren