logo songteksten.net

Zalfjesbedrijf daagt The Situation om contractbreuk

(Novum) - The Situation wordt aangeklaagd door een bedrijf dat lichaamsverzorgingsproducten maakt, omdat hij zijn drugsverslaving heeft verzwegen. De Jersey Shore-ster zou het gezicht worden van een afslankcrème, maar belandde in een afkickkliniek.

Mike Sorrentino, zoals The Situation eigenlijk heet, tekende in september een contract bij Performance Brands. De realityster heeft volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ 75 duizend dollar voorschot gekregen. Hij moest reclame maken voor het product op sociale netwerken en een aantal keer persoonlijk optreden, maar hij zou beide taken niet naar tevredenheid hebben vervuld.

De 30-jarige realityster zou zich nadat hij het geld had ontvangen gemeld hebben bij een afkickkliniek. The Situation had volgens het bedrijf niets gezegd over zijn drugsverslaving en wordt daarom aangeklaagd. Sorrentino heeft het contract geschonden en daarom wil Performance Brands zijn geld terug.

De Jersey Shore-ster klaagt op zijn beurt het bedrijf aan en beweert dat hij geen marketingplan heeft gekregen. Ook zou de organisatie hem geen gratis producten en advertenties in nationale tijdschriften hebben gegeven. Performance Brands ontkent deze aantijgingen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren