logo songteksten.net

Amanda Bynes keert terug van pensioen

(Novum) - Amanda Bynes gaat toch maar niet met pensioen. De 24-jarige blondine maakte vorige maand bekend dat ze genoeg had van het acteren. "Ik weet dat 24 erg jong is om met pensioen te gaan, maar toch doe ik het", twitterde Bynes eind juni.

Bynes maakte haar terugkeer op het witte doek vrijdag wereldkundig. "Ik ben weer ongepensioneerd", twitterde de 24-jarige. Een paar minuten later plaatste ze een trailer voor haar nieuwe film 'Easy A'. Eerder leek het er nog op dat dit de laatste film zou zijn waarin Amanda te zien is.

Waarom Bynes toch weer gaat acteren, is niet duidelijk. De blondine had vorige maand aardig wat kritiek op het vak. Zo schreef ze dat ze het niet meer leuk vond en was ze het niet eens met haar passieve rol. "Ik heb de films en series waarin ik speelde nooit geschreven. Ik heb alleen een personage neergezet dat de producers of regisseurs hadden bedacht."

Bynes stapte op 7-jarige leeftijd in de film- en televisiewereld. Ze brak door dankzij de Nickelodeonshows 'All That' en 'The Amanda Show'. Ook speelde ze in films als 'Hairspray', 'What a Girl Wants' en 'She's the Man'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren