logo songteksten.net

'Girls Aloud maakt comeback in november'

(Novum) - Girls Aloud staat naar verluidt in november weer op het podium. De meidengroep geeft volgens de Britse boulevardkrant Daily Star op 19 november een optreden tijdens de Royal Variety Performance, een jaarlijks evenement waar koningin Elizabeth bij aanwezig is. Aanleiding is het tienjarig bestaan van de band.

De band, waar onder anderen Cheryl Cole en Sarah Harding lid van zijn, zou ook werken aan een documentaire met de titel 10 Years of Girls Aloud. De meiden hebben al verschillende keren over de reünie gesproken, maar het is niet bekend hoe de comeback van de groep er precies uit gaat zien. Naast een nieuwe cd zou er ook sprake zijn van een reünietoer.

Girls Aloud werd in 2002 gevormd in de Britse tv-show Popstars: The Rivals. Het laatste album van de meidengroep, Out of Control, stamt uit 2008. Girls Aloud is bekend van hits als Sound of the Underground en Jump.

In 2008 lasten de zangeressen een pauze in om zich te richten op hun solocarrières. Zo bracht Nadine Coyle een soloalbum uit en richtte Sarah Harding zich op haar acteercarrière. Cheryl Cole scoorde een wereldwijde hit met Fight For This Love. Ook zat de zangeres tussen 2008 en 2010 in de jury van de Britse X Factor.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren