logo songteksten.net

Ronan Keating vindt omgang met ex moeilijk

(Novum) - Ronan Keating vindt het moeilijk om met zijn ex-vrouw om te gaan. "We brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door voor de kinderen. Het is allemaal vriendschappelijk, maar het is toch zwaar", laat de zanger weten aan de Britse krant Daily Mail.

"We hebben natuurlijk niet de intieme band die we eerder hadden. Dat is moeilijk te verdragen." Keating heeft een huis gekocht dat vlakbij de voormalige echtelijke woning ligt, zodat zijn kinderen hem gemakkelijk kunnen bezoeken. "Als ik kan, breng ik ze 's ochtends naar school en ben ik er als ze klaar zijn met school."

Hoewel de 35-jarige zanger het moeilijk vindt om met zijn ex-vrouw Yvonne om te gaan, gaat hij wel deze zomer met haar en de kinderen op vakantie. "Ik wil dat het er normaal uitziet voor de kinderen."

Keating liet eerder al weten dat hij geen vrijgezel wil zijn. "Ik realiseer me dat ik het leuk vind om een relatie te hebben." Toch vindt hij het te vroeg om te daten. "Dat is het laatste waar ik op dit moment aan denk."

De zanger, die bekend werd als lid van de boyband Boyzone, bevestigde in april de scheiding. Keating ging twee jaar geleden vreemd met een danseres en Yvonne heeft de affaire nooit kunnen accepteren. De twee hebben samen drie kinderen, de 13-jarige Jack, de 11-jarige Missy en de 6-jarige Ali.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren