logo songteksten.net

'Tom Cruise koopt huis in New York voor dochter'

(Novum) - Tom Cruise is op zoek naar een huis in New York. Zijn ex Katie Holmes heeft na de scheiding besloten om samen met hun dochter permanent in de Amerikaanse stad te gaan wonen. Cruise is daarom volgens ingewijden van plan om daar ook een woning te zoeken, zodat hij meer tijd met de 6-jarige Suri door kan brengen.

"Tom wil een nieuwe start", zegt een bron tegen de Amerikaanse krant New York Post. "Hij wil daarom niet terug naar het appartement in New York waar hij met Katie woonde." De 50-jarige acteur houdt ook zijn huis in Beverly Hills. Daar wonen zijn oudste kinderen Isabella en Connor, die hij samen met Nicole Kidman adopteerde.

Volgens een vriend van Cruise is de acteur op zoek naar een optrekje met genoeg ruimte voor Suri. "Daarom kijkt hij naar ook naar huizen die net buiten de stad liggen." De woning moet wel genoeg privacy bieden.

Holmes vroeg een maand geleden na een huwelijk van vijf jaar de scheiding aan. De actrice zou het grootste deel van de voogdij over hun dochter Suri hebben gekregen, terwijl Cruise het moet doen met bezoekrecht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren