logo songteksten.net

Longoria volgt groei van Harper Beckham op de voet

(Novum) - Eva Longoria neemt haar rol als peettante van Harper Beckham serieus. De actrice volgt de ontwikkeling van de dochter van David en Victoria op de voet, maar miste de eerste stapjes. "Ik was in Los Angeles toen Harper haar eerste stapjes zette", vertelt Longoria aan het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ik zag het Twitterbericht, maar Victoria had me eerder al een foto gemaild." De 37-jarige actrice, bekend van haar rol in de serie Desperate Housewives, vierde wel de eerste verjaardag van Harper met de Beckhams.

Longoria, die zelf geen kinderen heeft, ontkent dat ze een relatie heeft met American footballspeler Mark Sanchez. "We zijn gewoon vrienden." De twee zijn de laatste tijd vaak samen gespot en de geruchten gaan dat ze verliefd zijn. "Ik ben blij waar ik nu sta in het leven. Ik ben erg gelukkig", is alles wat ze kwijt wil.

De actrice en Eduardo Cruz, de broer van Penélope Cruz, zetten vorige maand definitief een punt achter hun relatie. Longoria scheidde twee jaar geleden van Tony Parker, met wie ze ruim drie jaar getrouwd was. De brunette zette hem aan de kant nadat ze ontdekte dat Parker haar had bedrogen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren