logo songteksten.net

Dochter haalde Fedja van Huêt uit vluchtstand

(Novum) - Fedja van Huêt kijkt anders naar het leven sinds de komst van Chavah. "Ik voel me kwetsbaar, heb de verantwoordelijkheid over dat meisje", zegt de acteur over zijn 2-jarige dochter. "Daarom heb ik ook al een tijd niet meer op mijn motor gereden."

De 39-jarige Van Huêt, die binnenkort met opnamen begint voor het tweede seizoen van tv-serie Overspel, is naar eigen zeggen veranderd door Chavah en het feit dat hij ouder is geworden. "Ik had de gewoonte om te vluchten in mijn werk", legt hij uit in Flair. "Voor alles. Ik stond nooit stil bij wat ik deed. Op het gebied van werk, maar ook in mijn persoonlijke leven."

Volgens de acteur was het tijd om oude patronen te doorbreken. Hij zegde daarom zijn baan bij Toneelgroep Amsterdam op. "Ik heb tijd nodig om te evalueren, goed na te denken over wat ik wil. Echt keuzes te maken, in plaats van alles maar te doen."

Van Huêt, die een relatie heeft met actrice Karina Smulders, denkt eindelijk de rust te hebben gevonden om een pas op de plaats te kunnen maken. "Ik hoef me niet meer zo nodig te bewijzen. Dat heb ik de laatste jaren met al dat harde werken genoeg gedaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren