logo songteksten.net

Lange Frans 'allesbehalve stijve vader'

(Novum) - Hoewel Lange Frans volgens zijn vrouw Daniëlle 'niet zo soepel' is, is hij allesbehalve een stijve vader. "Frans is het kind in zichzelf niet verloren, dat vind ik leuk om te zien", doet Daniëlle uit de doeken in een interview met het blad Kinderen.

"Frans knijpt sneller een oogje toe, als hij thuis is hoeft niet alles, hup, in het gareel", vertelt Daniëlle over Lange Frans' kwaliteiten als vader. Het stel heeft twee kinderen, zoon Willem (3) en dochter Dani van zes maanden. "Ik breng meer tijd met ze door dan Frans en ben denk ik geduldiger, maar ook strenger."

Volgens Daniëlle zijn de rollen in huize Frederiks omgedraaid. "Het is niet: o jee, laat papa, maar o jee, laat mama het maar niet zien." De 31-jarige rapper en zijn vier jaar jongere vrouw zijn naar eigen zeggen heel open als ouders. "Ik wil mijn kinderen niet voor de gek houden", zegt Daniëlle.

Ook als Willem en Danie later vragen hebben over het vuurwapenincident, mogen ze bij hun moeder aankloppen. Daniëlle werd eind 2010 opgepakt met een geladen vuurwapen op zak, ze zou onderweg zijn naar Baas B om verhaal te halen over een openstaande rekening.

"Nu ik erop terugkijk, zie ik het vooral als een leerzaam hoofdstuk uit het boek van mijn leven", zegt Daniëlle over wat ze haar 'Lucky Luke-geschiedenis' noemt. "Als Willen en Danie er later naar vragen vertel ik ze mijn kant van het verhaal."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren