logo songteksten.net

'Moore over de rooie om zoenende Kutcher'

(Novum) - Demi Moore wist niet waar ze het moest zoeken toen ze foto's zag waarop haar ex Ashton Kutcher zoent met actrice Mila Kunis. Moore, die acht jaar een relatie had met Kutcher, is er volgens ingewijden kapot van dat de acteur al een ander heeft.

"Haar hart is gebroken", vertelt een vriend van de 49-jarige Demi aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Ashton ging tijdens hun huwelijk al vreemd, maar toen ging het om willekeurige meiden. Niet om een relatie, zoals met Mila. Daar gaat Demi aan onderdoor."

Kutcher en Moore beloofden elkaar in september 2005, na twee jaar daten, eeuwige trouw. Het huwelijk, dat officieel nog ontbonden moet worden, liep in november op de klippen toen Moore een scheiding aanvroeg. De 34-jarige Kutcher zou de bijna zestien jaar oudere Moore herhaaldelijk hebben bedrogen.

"Ze kan niet tegen foto's van hem met andere vrouwen", zegt Demi's vriend. "Ze wist wel dat hun relatie definitief over was, maar hoopte diep van binnen toch nog op een verzoening." Ook het feit dat Mila wel van Ashtons leeftijd is, is volgens de ingewijde moeilijk te verkroppen voor Moore. "Het voelt als een mes in de rug."

Kutcher en de 28-jarige Kunis, die elkaar dankzij That 70's Show al jaren kennen, werden onlangs zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd. De twee ontkennen dat ze een relatie hebben.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren