logo songteksten.net

'Kanye op zijn knieën na scheiding Kim'

(Novum) - Kanye West wil Kim Kardashian ten huwelijk vragen zodra haar scheiding van Kris Humphries rond is. De rapper heeft een juwelier opdracht gegeven een verlovingsring te maken uit diamanten en robijnen uit de collectie van zijn overleden moeder Donda.

"Kanye heeft een paar van Donda's duurste sieraden uitgekozen, waaronder diamanten oorbellen en een robijnen ring", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Hij heeft ze aan een bevriende juwelier gegeven, die er een unieke verlovingsring van moet maken."

Donda West, aan wie de rapper erg was gehecht, overleed in 2007. "Kanye heeft nu een vrouw gevonden die hij net zo respecteert als zijn moeder", weet de bron. "Hij wil haar sieraden doorgeven aan Kim."

Vrienden van West zouden sceptisch tegenover het plan van de rapper staan. "De ring is een cadeau dat je niet zomaar terug kunt vragen als ze ooit uit elkaar zouden gaan."

De 31-jarige Kim Kardashian en de 35-jarige Kanye West vormen sinds een paar maanden een stel. De realityster is echter formeel nog getrouwd met basketballer Humphries. De twee zetten vorig jaar na 72 dagen een punt achter hun huwelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren