logo songteksten.net

The Voice-zanger blij met Amerikaanse platendeal

(Novum) - Bart Brandjes is blij met zijn Amerikaanse platendeal. De zanger, die meedeed aan de tweede editie van The Voice of Holland, brengt 1 september een nummer uit aan de overkant van de oceaan. "Bart vindt het helemaal geweldig", laat de manager van Brandjes weten.

"Als het nummer aanslaat in de Verenigde Staten, wordt er een heel album opgenomen." De 'soulsingle' is volgens de manager vergelijkbaar met het nummer Let's Stay Together dat Brandjes in de liveshow van The Voice of Holland zong. De zanger werd eerder gevraagd door producer Paul Brown om de plaat op te nemen bij Woodward Avenue Records in Los Angeles.

Voor Bart Brandjes is 1 september een bijzondere dag, omdat hij ook een Nederlandstalige single uitbrengt op die dag. Hij werkt momenteel aan een album dat later dit jaar in Nederland verschijnt. Op de plaat staan twaalf nummers, waaronder zelf geschreven liedjes.

"Dankjewel twitteraars, voor jullie steun en vertrouwen. Super dat ik in de Verenigde Staten inmiddels een label heb. Mijn album komt er aan en ik ben toe aan een toer", twitterde Brandjes eerder.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren