logo songteksten.net

'Relatiecrisis voor Britney Spears door X Factor'

(Novum) - De relatie van Britney Spears staat behoorlijk onder druk door haar werkzaamheden voor X Factor. Volgens bronnen liggen de zangeres en haar verloofde Jason Trawick constant met elkaar in de clinch sinds Britney jurylid is in de talentenjacht.

"Hun relatie is behoorlijk turbulent sinds Britney aan het filmen is voor X Factor", verklapt een bron aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. "Ze hebben constant ruzie over alles en het gaat niet goed."

Trawick, die in december op zijn knieƫn ging voor de popprinses, zou er klaar mee zijn om als een babysitter op zijn verloofde te moeten passen. "Hij dacht dat hij haar manager zou worden", vertelt een bron. "Maar hij voelt zich nu een huisman en een boodschappenjongen, en dat ziet hij niet zitten."

Britney liep tijdens X Factor al verschillende keren de zaal uit omdat een auditie haar niet beviel. "Hij moet haar constant in de gaten houden en aansturen, vanwege haar wispelturige gedrag in het programma", aldus de bron. "Ze krijgen dan ook weer ruzie, omdat ze het niet leuk vindt als iemand haar zegt wat ze wel en niet moet doen."

De 30-jarige Britney en haar verloofde hebben niet bekendgemaakt wanneer hun huwelijk plaatsvindt. Eerder gaf Britney haar jawoord aan Kevin Federline, met wie ze twee zoons kreeg, en aan jeugdliefde Jason Alexander.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren