logo songteksten.net

Mariska van Kolck geeft relatie nog een kans

(Novum) - Mariska van Kolck wil proberen haar relatie met Edgar Peer alsnog te laten slagen. De musicalactrice liet vorige maand nog weten dat het uit was met de voormalige wethouder van Amsterdam, maar een gezamenlijke vakantie is haar goed bevallen. Dat vertelt Van Kolck aan De Telegraaf.

De 48-jarige actrice, die vorig jaar scheidde na een huwelijk van zeventien jaar, liep Edgar vorig jaar tegen het lijf. Ook Edgar scheidde onlangs. Deze scheidingen hadden een negatieve invloed op hun relatie. Nadat Mariska en Edgar een punt zetten achter hun relatie, maakte Edgar vlak na de breuk afspraakjes met andere vrouwen. Daar was Van Kolck niet over te spreken.

Tijdens de vakantie heeft het stel dingen uitgepraat. "We hebben iedere dag de tijd genomen om te praten", zegt Van Kolck. "Over de dingen die zijn gebeurd, maar vooral ook over ons gevoel. We zijn tot de ontdekking gekomen dat we nog van elkaar kunnen genieten."

De actrice is voorzichtig over de toekomst. "Ik ben mij ervan bewust dat het leven tijdens een vakantie weer heel anders is. Daar zaten we met mooi weer op een Italiaans eiland. Vrijdag komen de kinderen bij mij en dan kijken we weer even hoe dat loopt."

Van Kolck wil het voorlopig rustig aan doen met de relatie. "We bekijken het stap voor stap", zegt de actrice die haar vakantie 'fantastisch' noemt. "Er is een mooie, nieuwe bodem voor onze relatie gelegd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren