logo songteksten.net

Ex Sonja Silva: ik heb mij erg in haar vergist

(Novum) - De ex van Sonja Silva heeft zich naar eigen zeggen erg in haar vergist. Declan Vermaat en de voormalige TMF-vj maakten in mei bekend na slechts vier maanden een punt te zetten achter hun huwelijk. Volgens Silva was ze bedrogen door Vermaat, die op zijn beurt zijn vraagtekens zet bij haar nieuwe relatie met zanger Pyke Pos.

"Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets", vertelt Vermaat woensdag in De Telegraaf. "Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd."

"Hoe erg ik mij in haar heb vergist... Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden", vervolgt hij. "In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt."

Silva laat weten dat 'gewoon niks' waar is van zijn verhaal. "Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren