logo songteksten.net

Naakfoto's Carly Rae Jepsen gejat

(Novum) - Carly Rae Jepsen maakt zich zorgen over pikante kiekjes. De Call Me Maybe-zangeres is naar de politie gestapt omdat naaktfoto's van haar computer zijn gestolen. De 26-jarige Canadese ontdekte het lek dankzij een anonieme tip, vertellen politiebronnen aan entertainmentwebsite TMZ.

Jepsen kreeg eerder deze week de schrik van haar leven toen verschillende Amerikaanse media over naaktfoto's en een sekstape schreven. Het ging om bewerkte foto's en niet om de gestolen kiekjes. De echte afbeeldingen, die al in maart werden gejat, zijn nog nergens opgedoken.

De politie in de Canadese stad Vancouver onderzoekt de zaak en heeft al vastgesteld dat Jepsens computer inderdaad is gehackt. Een politiewoordvoerder zegt al een aantal verdachten op het oog te hebben.

Jepsen zelf heeft nog niet gereageerd op de berichten. Wel ging ze via Twitter in op de nepsekstape. "Wat een maffe ochtend. Ik heb ontdekt dat iemand een sekstape op internet heeft gezet en beweert dat ik het ben. Wat belachelijk. Ik ben het overduidelijk niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren