logo songteksten.net

Adam Curry publiceert honderden trouwfoto's

(Novum) - Adam Curry heeft honderden foto's van zijn huwelijk met Micky Hoogendijk op internet gezet. Curry beloofde vorige week maandag eeuwige trouw aan Hoogendijk. De vrijdag voor de bruiloft vierden ze hun vrijgezellenfeest, ook daarvan plaatste Curry foto's op de fotosite Flickr.

Uit de ruim tweehonderd kiekjes blijkt dat onder anderen Lex Harding en Jeroen van Inkel de bruiloft bijwoonden. De gasten kregen zeebaarsfilet, kabeljauwrug, risotto en yoghurtijs voorgeschoteld. Curry en Hoogendijk kozen voor een ontraditionele bruidstaart. Het gebak had de vorm van vijf opgestapelde boeken.

Grote afwezige op de bruiloft was Christina Curry, Adams dochter uit zijn huwelijk met Patricia Paay. Christina's paspoort was gestolen in de Verenigde Staten, waardoor ze het land niet uit kon.

Curry en Hoogendijk trouwden in april stiekem in Las Vegas. Om het huwelijk ook in Nederland rechtsgeldig te maken, deden ze de trouwerij over in Amsterdam. De twee, die elkaar drie jaar geleden leerde kennen, trouwden op een boot.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren