logo songteksten.net

Marly van der Velden zoende met man voor geld

(Novum) - Marly van der Velden is niet altijd zo braaf als veel mensen wellicht denken. Zo heeft de GTST-actrice eens met een man gezoend voor geld. "Het was tijdens het uitgaan in Hilversum", vertelt de 24-jarige Marly aan Grazia. "Die gast was op pad met collega's en riep: dat durf je toch niet."

Door die uitspraak werd de actrice juist aangemoedigd. "Ik kreeg er vierhonderd euro voor, dat heb ik gedeeld met vrienden. De volgende dag heb ik wel meteen mijn moeder gebeld, omdat ik me er toch een beetje raar over voelde."

Van der Velden, die al jaren een vaste relatie heeft, zegt niet zomaar met iemand het bed in te kunnen duiken. "Ik moet wel echt gevoel voor een man hebben. En ja, ik ben best braaf, ik was al jong gefocust op mijn carrière en als ik een doel heb, laat ik me niet afleiden."

De actrice, die volgend jaar te zien is in de film Verliefd op Ibiza, hoopt in de toekomst in meer films te mogen spelen. "Hopelijk komen er andere filmrollen uit voort, ik vind het ontzettend spannend allemaal."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren