TJ Jackson aangewezen als voogd kroost Jackson

Door Novum, woensdag 25 juli 2012 20:28, bron: Novum

(Novum/AP) - TJ Jackson is door de rechter aangewezen als tijdelijke voogd over de drie kinderen van Michael Jackson. Het voogdijschap was tot nu toe in handen van Katherine, de oma van Paris, Blanket en Prince.

De kinderen zijn volgens hun advocaat blij met TJ, een van de zoons van Tito, als voogd, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Volgens de rechter werd de 82-jarige Katherine in het uitvoeren van haar plichten betreffende het voogdijschap belemmerd door 'een derde partij'. Waarschijnlijk gaat het daarbij om enkele van haar kinderen.

TJ sprak dinsdag nog met Katherine, die volgens hem een warrige indruk maakte. "Ik heb mijn oma nog nooit zo horen praten", vertelde TJ volgens zijn advocaat. "Ze was niet scherp en gebruikte bepaalde woorden die ze nooit eerder gebruikte."

In de familie Jackson bestaan grote zorgen om Katherine, die afgelopen weekeinde als vermist werd opgegeven omdat haar kleinkinderen al een week geen contact met haar konden krijgen. Inmiddels zou ze weer hebben gesproken met Paris, Blanket en Prince. Afgelopen maandag ontstond een vechtpartij in het huis van Katherine die met de zorg voor de kinderen te maken zou hebben.

Verschillende familieleden liggen met elkaar in de clinch vanwege het testament van Michael. Volgens sommigen hebben de beheerders van zijn nalatenschap het testament vervalst.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren