logo songteksten.net

Paris Jackson herenigd met oma Katherine

(Novum) - Paris Jackson is herenigd met haar oma Katherine. De 82-jarige Katherine, die woensdag de voogdij over de kinderen van haar zoon Michael Jackson verloor, keerde donderdag terug naar Los Angeles.

"Ze hadden me beloofd dat oma gisteren zou thuiskomen", twitterde Paris, die bij haar grootmoeder woont, donderdagochtend. "Waarom is ze er niet?" Een paar uur later kwam Katherine toch naar huis. "Oma is er weer. Dankjewel God."

De 14-jarige had blijkbaar wakker gelegen van het feit dat ze haar grootmoeder, die afgelopen weekeinde als vermist werd opgegeven, al een tijdje niet had gezien. "Ik heb maar vijf uur geslapen afgelopen nacht en ben 23 uur achter elkaar wakker geweest."

Ondertussen haalt Paris' broertje Prince flink uit naar zijn familieleden. "Hoewel ik blij ben dat oma terug is, realiseer ik me nadat ik haar heb gesproken dat ze voor de gek is gehouden en dat er tegen haar is gelogen", twittert hij. "Ik ben heel boos en verdrietig."

Bij zijn tweets plaatste Prince een foto van een groepsconversatie met onder anderen Janet en Rebbie van afgelopen maandag, waarin hij eist zijn oma te kunnen spreken. "Laat dit niet toe", luidde het antwoord van Janet.

TJ Jackson, een zoon van Tito, werd woensdag door de rechter aangewezen als tijdelijke voogd over Paris, Blanket en Prince. Katherine kan volgens de rechter niet aan haar plichten rond het voogdijschap voldoen.

Verschillende leden van de Jackson-familie liggen met elkaar in de clinch, omdat volgens sommigen het testament van Michael is vervalst. Daarnaast wordt geroepen dat Katherine door enkele van haar kinderen werd weggehouden bij haar kleinkinderen, hoewel ze zelf beweert dat ze van een korte vakantie genoot in Arizona.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren