logo songteksten.net

Final Fantasy XIV heeft nieuwe naam

(Novum) - Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is de naam die uitgever Square Enix heeft gegeven aan de tweede poging het online spel Final Fantasy XIV tot een succes te maken. Het spel is opnieuw opgebouwd en verschijnt later dit jaar voor de pc en Playstation 3. Dat heeft uitgever Square Enix donderdag bekendgemaakt.

De eerste versie van het online spel, waarvoor spelers maandelijks moeten betalen, werd twee jaar geleden op de markt gebracht, maar heeft wereldwijd nog geen miljoen gamers weten aan te spreken. In oktober maakte het bedrijf bekend het spel om te bouwen en opnieuw op de markt te brengen.

Hoe Square Enix omgaat met bestaande klanten die Final Fantasy XIV heeft het bedrijf niet bekendgemaakt. Ook heeft het bedrijf nog geen prijskaartje aan A Realm Reborn gehangen.

De Final Fantasy-reeks is een langlopende rollenspelreeks die begon in 1987. Sinds die tijd zijn in de serie tientallen spellen verschenen. Final Fantasy XIV is, na Final Fantasy XI, het tweede online rollenspel dat door Square Enix wordt uitgegeven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren