logo songteksten.net

Theron woedend om slippertje van collega Stewart

(Novum) - Charlize Theron is razend, omdat collega Kristin Stewart vreemd is gegaan met Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders. Door het slippertje zit Theron in een moeilijke situatie, omdat ze ook bevriend is met de vrouw van Rupert, Liberty Ross. Dat vertelt een bron aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Alle drie de vrouwen spelen een rol in de film. "Charlize is erg close met Liberty en kan niet geloven dat Kristen dit heeft gedaan", laat de ingewijde weten. De 36-jarige Theron, die zich tijdens de opnames een 'oudere zus' voelde voor Stewart, zou de Twilight-actrice zelfs als peettante voor haar zoontje hebben gevraagd. "Charlize had geen idee wat er tussen Kristen en Rupert speelde en voelt zich nu verraden", zegt de bron.

De 22-jarige Stewart, die sinds 2009 een relatie heeft met haar Twilight-collega Robert Pattinson, bood woensdag publiekelijk haar excuses aan voor haar misstap. Ook de 41-jarige regisseur, die twee kinderen heeft met Ross, ging door het stof.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren