logo songteksten.net

Sef en Flexican betrokken bij opstootje Eindhoven

(Novum) - Rapper Sef en dj The Flexican hebben het zaterdagavond in Eindhoven aan de stok gekregen met de politie. Volgens de twee, die optraden tijdens muziekevenement Sneakerz in de Stad, werden daarbij rake klappen uitgedeeld.

"Ik heb gewoon klappen gekregen van de politie. Voor niks", twittert Sef. "De politie vindt het blijkbaar normaal om mensen te slaan en te wurgen voor niks. Zonder enige aanleiding hebben ze Flex geslagen en gewurgd." Op Youtube werd een filmpje geplaatst van het voorval.

Volgens Sef werd zijn maatje meegenomen naar het politiebureau. "Maar ik weet niet of hij oké is. Ik ben het bureau uitgeduwd, hardhandig." De rapper laat het er niet bij zitten. "Ik ga hier echt een heel groot probleem van maken. De politie heeft zich te gedragen." Ook roept hij getuigen op zich te melden. "Ook als je geen beelden hebt, maar er wel bij was: neem alsjeblieft contact op. Dit is belachelijk."

The Flexican is in verzekering gesteld, laat een woordvoerder van de politie Eindhoven weten. De dj werd aangehouden wegens baldadigheid. "Collega's waren op weg naar een melding, toen ze werden gehinderd door een man. Toen ze hem met de auto stapvoets wilden passeren, sloeg hij tegen de auto."

Volgens Sef reed de politie echter over de voet van zijn maatje. "Toen hij daar iets van zei, werd hij direct aangevallen."

The Flexican zou zich verder hevig hebben verzet bij zijn arrestatie en wordt ook verdacht van het slaan of mishandelen van een politieagent. De politie zette volgens de woordvoerder extra mankracht in, waaronder paarden en honden, omdat bezoekers van het evenement in de stad zich met het opstootje gingen bemoeien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren