logo songteksten.net

Danny Froger zegt baan op voor zangcarrière

(Novum) - Danny Froger gaat zich helemaal richten op zijn muzikale carrière en het dansprogramma Strictly Come Dancing. De zoon van René Froger heeft daarom zijn fulltimebaan in een fabriek opgezegd. "Het gaat zo goed nu", zegt Danny maandag in het AD. "De aanvragen voor optredens stromen binnen. Het wordt te druk."

De 24-jarige Danny krijgt het naast zijn optredens druk met Strictly Come Dancing. Deze danswedstrijd is vanaf eind volgende maand te zien bij de AVRO. "Soms om 06.00 uur beginnen in de fabriek en daarna nog 's avonds het podium op. Dat wordt te zwaar, maar ik ga het missen."

De zanger, die dit najaar een cd uitbrengt, heeft al een plan voor als zijn zangcarrière niet loopt zoals hij hoopt. "Mocht het toch niets worden, dan ga ik net zo makkelijk terug."

Danny besloot eerst niets met zijn ambities te doen omdat zijn vader René al een bekende zanger is. "Eén bekende artiest in de familie is voldoende, vond ik." De zanger bedacht zich toch enkele jaren geleden. "Het is toch achterlijk te ontkennen dat ik simpelweg ontzettend graag zing? Het zou zonde zijn daar niets mee te doen. Zeker als mensen me nog leuk vinden klinken ook."

Danny heeft met zijn vader een goed gesprek gevoerd. "Hij laat me nu m'n gang gaan, biedt geen hulp met al z'n contacten", aldus Danny. "Als ik onderuitga, mag ik mezelf weer oprapen. Daar leer ik het meest van."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren