logo songteksten.net

Jermaine belooft einde familievete Jacksons

(Novum) - Jermaine Jackson weet zeker dat zijn familie alle vetes achter zich kan laten. "Dat heb je met families. Soms wordt het ingewikkeld", verwees Jermaine afgelopen weekeinde tijdens een concert naar onder meer de voogdijkwestie rondom Michael Jacksons kinderen.

"Wij zijn een, de familie Jackson is een. We zijn één familie en we komen hier bovenop, dat beloof ik jullie", zei Jermaine volgens entertainmentwebsite TMZ tijdens een concert in Californië. Jermaine stond op het podium met zijn broers Tito, Marlon en Jackie.

Katherine Jackson, de moeder van de zangers, had tot voor kort de volledige voogdij over de drie kinderen van Michael Jacksons. Die verloor ze deze maand, nadat Paris, Prince en Blanket dagenlang geen contact met haar konden opnemen. Katherine werd als vermist opgegeven, maar bleek bij een dochter te zitten.

Inmiddels is TJ Jackson, zoon van Tito, aangewezen als tijdelijke voogd. Volgens geruchten voorkomt hij dat Katherine weer de voogdij over Michaels kinderen in handen krijgt. Volgens de familie is Katherine verward en kan ze niet voor de kinderen zorgen.

Naast de voogdijruzie vechten een aantal leden van de familie Jackson over het testament van de in 2009 overleden King of Pop. Sommige familieleden beweren dat de door Michael aangewezen beheerders van zijn nalatenschap het testament hebben vervalst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren