logo songteksten.net

'Robert Pattinson zet Kristen Stewart op straat'

(Novum) - Robert Pattinson heeft de overspelige Kristen Stewart op straat gezet. Afgelopen weekeinde waren verhuiswagens te zien bij de woning van de twee. Aanvankelijk leek het erop dat Pattinson zijn biezen pakte, maar ingewijden vertellen People dat de acteur Stewart heeft weggestuurd.

"Rob kan haar dit niet vergeven", weet de ingewijde. Kristens slippertje kwam vorige week aan het licht, toen foto's van haar met Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders opdoken.

Niet veel later biechtte Stewart haar avontuurtje op en ging ze publiekelijk door het stof. De actrice zegt dat ze slechts eenmaal de fout in is gegaan, maar ingewijden zeggen dat ze zeker een halfjaar een verhouding heeft gehad.

Pattinsons hart is volgens ingewijden gebroken. Sinds het nieuws van Stewarts slippertje bekend werd, is Pattinson niet meer in de gezamenlijke woning geweest. De acteur, die sinds 2009 een relatie had met Stewart, zou van plan zijn geweest zijn Twilight-tegenspeelster ten huwelijk te vragen. De twee zouden de laatste dagen enkel via korte sms'jes met elkaar communiceren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren