logo songteksten.net

Geen schikking Justine Pelmelay en kinderen

(Novum) - Het is Justine Pelmelay niet gelukt de ruzie met haar kinderen op te lossen buiten een rechter om. De zangeres staat daarom begin september in de rechtszaal tegenover haar 19-jarige tweeling, die vindt dat Pelmelay niet voldoet aan haar zorgplicht.

"Eerst heb ik geprobeerd het conflict te schikken", zegt de 53-jarige Justine tegen het AD. "Tot mijn spijt houden mijn kinderen voet bij stuk. Dus sta ik over een paar weken als moeder echt in het beklaagdenbankje. Hoe vreselijk is dat."

Volgens de zangeres eisen haar zoon en dochter een 'onrealistisch hoog bedrag'. "Ze willen, zoals ze in mijn hoogtijdagen als artieste gewend waren, bij wijze van spreken nog steeds drie keer per week buiten de deur eten."

Pelmelay zegt zelf echter de nodige financiƫle problemen te hebben door toedoen van haar ex-vriend, met wie ze in 2009 brak, kort nadat de twee een duur penthouse hadden gekocht. "Ik moest, in een tijd dat ik als zangeres maar weinig inkomsten had, in mijn eentje voor de torenhoge hyptheek opdraaien."

Justine heeft al maanden geen contact meer gehad met haar tweeling en haar oudste dochter. "Ik heb mijn kinderen zo veel gegeven en misschien wel een beetje te veel verwend. Ik hoef absoluut geen dankjewel, maar ik had wel wat meer begrip voor mijn financiƫle situatie verwacht", aldus de zangeres. "Echt, ik dacht dat ik het goed had gedaan. Maar door de rechtszaak voel ik me opeens een moeder van niks."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren