logo songteksten.net

Jacksons toegang tot huis Katherine ontzegd

(Novum/AP) - Enkele leden van de familie Jackson zijn niet meer welkom in het huis waar Katherine woont met haar drie kleinkinderen. Dat hebben John Branca en John McClain, de beheerders van de nalatenschap van Michael Jackson, bepaald.

Voor welke Jacksons het verbod geldt maken de beheerders niet duidelijk, maar naar verluidt gaat het om Randy, Janet en Jermaine. De drie waren vorige week aanwezig bij een vechtpartij in het huis van Katherine. Ze zouden toen hebben geprobeerd de kroost van Michael weg te halen bij hun oma. De politie onderzoekt de zaak nog.

In een verklaring zeggen de beheerders dat TJ, die sinds vorige week tijdelijk de voogdij heeft over Paris, Prince en Blanket, een 'gastenlijst' heeft van mensen die het huis wel in mogen. "Op dit moment achten wij een veilige omgeving noodzakelijk voor de kinderen en de moeder van Michael Jackson", aldus Branca en McClain.

Randy, Janet, Rebbie en Jermaine Jackson willen dat Branca en McClain hun functie als beheerders van de nalatenschap van hun overleden broer neerleggen. De broers en zussen zijn van mening dat de twee het testament van Michael hebben vervalst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren