logo songteksten.net

Hadewych Minis verkiest zingen boven acteren

(Novum) - Hadewych Minis houdt met meest van zingen. "Stiekem vind ik zingen het leukst", bekende de actrice dinsdag in Shownieuws. "Als ik heel stiekem een geheim mag verklappen."

De 35-jarige Minis, bekend van films als Phileine Zegt Sorry en Nachtrit, is binnenkort te zien in de musical Hij Gelooft in Mij. Ze gaat in de voorstelling over volkszanger André Hazes de rol van zijn vrouw Rachel spelen. Ze gaat de rol delen met Chantal Janzen. "We hebben nooit samengewerkt", zegt Minis. "Het is juist leuk dat we de rol delen, want we komen uit twee verschillende werelden."

De actrice, die eerder dit jaar een single uitbracht, is al aan het oefenen op haar accent. "Rachel is Rotterdams, maar spreekt niet enorm Rotterdams. Daar moet je een middenweg in vinden." Minis heeft de vrouw van Hazes al ontmoet. "Het viel me op dat ze heel erg gevoel voor humor heeft. Ze hield heel veel van hem. Ik heb veel bewondering voor hoe ze het gedaan heeft."

Hij Gelooft in Mij is vanaf november te zien. Acteur Martijn Fischer kruipt in de huid van André Hazes, die in 2004 overleed.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren