logo songteksten.net

Maik de Boer niet bang om alleen oud te worden

(Novum) - Maik de Boer maakt zich geen zorgen over de liefde. Hoewel de 51-jarige stylist sinds twee weken weer vrijgezel is, is hij niet bang om alleen oud te worden. "Ik weet dat ik mezelf gelukkig kan maken", vertelt De Boer aan het AD.

"Ik treur niet omdat mijn geluk afhing van die relatie, maar omdat ik iemand niet meer zie met wie ik ontzettend veel lol had", zegt de stylist over zijn verdriet. De Boer weet zeker dat hij weer gelukkig wordt. "Mijn moeder hertrouwde, na het overlijden van mijn vader, op haar 70e. Grote kans dat dat mij ook gebeurt. Maar pas op het moment dat ik er precies rijp genoeg voor ben."

Hoewel hij pas vrijgezel is, fantaseert De Boer al over zijn ideale man. "Misschien is iemand die werkt in mijn wereld handig, iemand die begrijpt dat ik niet elke avond thuis op de bank kan zitten." Ook heeft de stylist wensen wat de leeftijd van zijn partner betreft. "Halverwege 30 is mooi. Ik ben jong van geest, maar te ver onder die leeftijd wordt het verschil in levenservaring te groot."

Toch wil De Boer zich niet vastpinnen aan een type man. "Ik val toch meestal op die ene klungel die zich op een feestje in een hoekje verbergt en daar dan net een stapel dure glazen omstoot."

Totdat De Boer zijn ideale man gevonden heeft, flirt hij er stevig op los. "Ik ben dol op flirten. In Barcelona, waar ik vaak kom, doet iedereen het op straat." Onenightstands ziet de stylist absoluut niet zitten. "Als je zo makkelijk mee naar huis gaat, doe je dat vast vaker, denk ik altijd. En ik wil geen jeuk!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren