logo songteksten.net

'Robert Pattinson zoekt heil bij Reese Witherspoon'

(Novum) - Robert Pattinson zit ondergedoken bij zijn Water for Elephants-tegenspeelster Reese Witherspoon. Dat onthult het Amerikaanse blad Us Weekly. Toen verhalen over een slippertje van Kristen Stewart opdoken, verdween Pattinson van de radar en kwam de geruchtenmachine op gang.

Aanvankelijk deden geruchten de ronde dat de bedrogen Britse acteur naar zijn geboorteland was gevlucht. Daar zou hij het op een zuipen hebben gezet met zijn vrienden. Volgens ingewijden van Us Weekly is niets minder waar, Robert verblijft volgens hen op een luxe landgoed van Witherspoon en haar echtgenoot.

"Hij zit er helemaal doorheen", zeggen bekenden over de 26-jarige acteur, die op het punt zou hebben gestaan Stewart ten huwelijk te vragen. "Hij zet overal vraagtekens bij."

Ook de overspelige Kristen zou bij de pakken neerzitten. "Ze is ontroostbaar en heeft er alles voor over om haar relatie te redden." Dat lijkt een verloren zaak, Pattinson vroeg Stewart dit weekeinde haar spullen te pakken.

Stewarts scheve schaats kwam vorige week aan het licht. De 22-jarige actrice ging vreemd met Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders. Een paar uur nadat de eerste intieme foto's van de twee opdoken, ging Stewart publiekelijk door het stof. Sindsdien zouden Pattinson en Stewart, die sinds 2009 een relatie hadden, elkaar niet meer hebben gesproken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren