logo songteksten.net

Constanza Breukhoven kondigt cassatie nu al aan

(Novum) - Constanza Breukhoven kondigt nu al aan in cassatie te gaan. De adoptiedochter van Connie en Hans Breukhoven is nog steeds verdachte in de zaak rondom een kluisroof. Volgende week woensdag doet het gerechtshof in Den Haag uitspraak in hoger beroep.

"Als ik word veroordeeld, ga ik bij de Hoge Raad in cassatie tegen de beslissing van het gerechtshof", vertelt Constanza aan het AD. De 36-jarige werd door de rechter veroordeeld tot een celstraf van 38 dagen, die had ze al uitgezeten in voorarrest. Ook kreeg ze een werkstraf van 240 uur opgelegd. Constanza ging in hoger beroep. Het openbaar ministerie eiste vorige week opnieuw tien maanden cel tegen de adoptiedochter van de Breukhovens.

Constanza zegt dat haar leven totaal is veranderd door de beschuldiging. "Grootste nadeel is dat ik waarschijnlijk de rest van mijn leven geen gewone baan meer kan vinden. Elke sollicitatie loopt stuk." Daarom is de 36-jarige moeder van twee kinderen sinds enkele maanden actief voor een 0906-lijn.

"Ach, het is best leuk werk", zegt Constanza over het telefonisch bevredigen van mannen. "En het belangrijkste is dat ik er vrij makkelijk geld mee verdien. Gemiddeld zo'n 1800 euro bruto per maand. Een lekker salarisje."

Constanza's kinderen, Soraiya (5) en Semmy (4), worden deels onderhouden door oma Connie, bij wie de kleintjes lange tijd woonden. Mocht Constanza toch achter tralies verdwijnen, gaan Soraiya en Semmy mogelijk weer naar oma. "Mijn kroost kan altijd nog naar mijn ex. En als ook hij de bak in moet voor zijn vermeende rol in de kluisroofzaak, dan kunnen de kinderen wat mij betreft altijd weer een tijdje bij oma Connie wonen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren