logo songteksten.net

Victoria Beckham sluit vijfde spruit niet uit

(Novum) - Victoria Beckham sluit niet uit dat zij en haar man David nog een kindje krijgen. "Zeg nooit nooit", zegt de ex-Spice Girl, die vorig jaar beviel van haar vierde spruit, in de Amerikaanse editie van Glamour.

"Het is echt aanpoten: een carrière, gezin, drukke echtgenoot", schetst Victoria haar leven. "Maar ik zeg nooit nooit tegen een vijfde kind." Victoria beviel in 1999 van haar eerste koter, zoon Brooklyn Joseph. Drie jaar later volgde de tweede zoon, Romeo James. Cruz David, de derde zoon, zag in 2005 het levenslicht. Dochter Harper Seven voegde zich vorig jaar bij het gezin.

Vanwege hun drukke leven hebben David en Victoria lang niet altijd tijd voor elkaar. Zo woonde David tot voor kort geen enkele modeshow bij van Victoria's kledinglijn. Daar kwam in New York verandering in. "Ik was zo zenuwachtig! Het was de eerste keer dat David erbij was, normaal is hij altijd aan het werk of aan het trainen."

Volgens Victoria was de show ietwat overweldigend voor de voetballer. "Ik vertel hem vaak niet alle details. Hij werd overrompeld door alle modellen, de kapsels en make-up."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren